Conferință de presă la PNL. Directorul de la APIA Teleorman face pelerinaj la ușile guvernului ca să își păstreze funcția

Eugen Coman, directorul APIA Teleorman este unul dintre directorii de deconcentrate care rupe ușile liberalilor de la centru ca să-și păstreze funcția. Informația a venit de la președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, care a sustinut, astăzi, o conferință de presă. Liderul liberalilor teleormăneni a spus că majoritatea directorilor în funcție “sunt disperați să rămână pe acele scaune și fac pelerinaj pe la ușile închise ale guvernului”, ba chiar “au fost atât de disperați încât să voteze la Suhaia” în speranța unei eventuale susțineri din partea lui Cristi Barbu pe lângă conducerea liberală de la centru.

Deși nu a dezvăluit nici un nume, Eugen Pîrvulescu a dat asigurări că toți directorii vor fi schimbați, dar acest lucru se va întâmpla după turul doi al alegerilor prezidențiale, iar primul criteriu de selecție pentru cei care vor ocupa aceste funcții va fi competența. Acum, principala preocupare a conducerii PNL Teleorman este alianța cu formațiunile de dreapta pentru susținerea lui Klaus Johannis in turul doi, iar pentru acest lucru liberalii sunt dispuși să renunțe la orgolii și interese personale.

T.C.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*