Cărțile de identitate se eliberează pâna la închiderea secțiilor de votare, în ambele tururi de scrutin pentru alegerea președintelui

În preajma alegerilor prezidențiale, Serviciile de Evidență a Persoanelor și-au prelungit programul și vor fi deschise atât pe 9-10 noiembrie cât și pe 23-24 noiembrie pentru a elibera cărțile de identitate ale cetățenilor din județul Teleorman. În zilele de sâmbătă, 9 și 23 noiembrie, actele pentru eliberarea noilor cărți de identitate se pot depune între orele 8-16, iar duminică, pe 10 și 24 noiembrie, activitatea la ghișeele serviciilor de evidență a persoanelor se desfășoară între orele 7-21, astfel încat toți solicitanții să primească noile acte de identitate și să poată vota.

În această dimineață, la ghișeul Serviciului Public de Evidență a Persoanelor din Roșiorii de Vede era mare înghesuială, ca de fiecare dată în prag de alegeri. Acum își aduc aminte foarte mulți că le expiră cărțile de identitate, iar avantajul este că noile documente se eliberează mult mai repede. Pentru a satisface în cel mai scurt timp cererile cetățenilor, funcționarii din cadrul serviciului fac și câte trei drumuri pe zi la Alexandria, unde sunt tipărite carțile de identitate din tot județul.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*