Noul guvern liberal lasă prefecții în funcție să se ocupe de alegerile prezidențiale

Când toată lumea se aștepta ca noul guvern să-și instaleze rapid reprezentanții în teritoriu, Guvernul Orban a decis că singura soluție normală, corectă și responsabilă pentru a nu bulversa alegerile prezidențiale este să lase prefecții în funcție până după alegerea președintelui României.

Cu mult înainte de investirea noului guvern liberal condus de Ludovic Orban se vehiculau câteva nume de eventuali succesori ai prefectului județului Teleorman , Florinel Dumitrescu. Se vorbea, zilele trecute, chiar de o listă scurtă cu favoriții liberalilor pentru funcția de prefect. Cel mai vehiculat nume era cel al secretarului general adjunct al PNL, Cristi Barbu, dar în ultimele zile și fostul prefect Zorinel Niculcea a fost văzut destul de des pe la sediul PNL Teleorman.

Cristi Barbu infirmă zvonurile despre numirea sa în funcția de prefect

Cristi Barbu, cel despre care se tot spune că este favoritul liberalilor pentru funcția de prefect al județului Teleorman a infirmat personal acest zvon. Fost primar al comunei Suhaia, actualul secretar general adjunct al PNL și unul dintre apropiații premierului Ludovic Orban, Cristi Barbu ne-a spus că este exclus ca el să ocupe funcția de prefect. În ceea ce îl privește pe fostul prefect Zorinel Niculcea, situația este și mai clară, acesta nu va ma ajunge prefect, dintr-un motiv foarte simplu, un guvern responsabil, așa cum a promis să fie Guvernul Orban nu va opta pentru un fost prefect care nu s-a remarcat prin nimic atunci când a mai ocupat această funcție.

Numele noul prefect de Teleorman rămâne o surpriză până după al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*