Premierul desemnat, Ludovic Orban, extrem de mulțumit după audierea miniștrilor PNL: “Le vom arăta cum se guvernează responsabil o țară!”

Președintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, s-a arătat extrem de mulțumit de prestația pe care au avut-o, în comisiile de specialitate ale Parlamentului, miniștrii propuși în Cabinetul său, în ciuda celor trei avize negative date în comisiile în care PSD are majoritate.

“Sunt extrem de mulțumit de prestația candidaților PNL. S-au prezentat la înălțime. Trebuie să readuc aminte că nu a mai existat demult un asemenea proces de audiere a candidaților pentru funcția de ministru, audieri care au durat trei ore, pe parcursul cărora să se pună zeci de întrebări. (…) Am încredere în fiecare ministru că are deplină capacitate de a conduce ministerul pentru care l-am propus în cele mai bune condiții, că are capacitatea fiecare să îndeplinească obiectivele din programul de guvernare. (…) Mergem mai departe, suntem o echipă hotărâtă”, a declarat Ludovic Orban la Parlament.

Spre comparație față de modul în care au decurs audierile din comisii ale miniștrilor din cabinetele pesediste Grindeanu, Tudose şi Dăncilă, acestea au durat maxim o jumătate de oră, iar președinții de ședință au împiedicat parlamentarii Opoziției să pună întrebări.

Acum, însă, pesediștii au făcut tot posibilul pentru a intimida și pentru a irita cu aceste audieri prelungite la maxim, dar în zadar.

Teama lor de a nu mai fi la Putere pentru a mătrăși bugetul țării, i-a determinat să apeleze la aceste tertipuri murdare, iar replica premierului desemnat, Ludovic Orban, nu a întârziat să apară, acesta declarând cu încredere, după audierile miniștrilor: “Le vom arăta cum se guvernează responsabil o țară!”

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*