PLUS Teleorman e pe val!!

Prezidențialele se apropie și toate partidele se bat cu pumnul în piept că vor câstiga, cutreierând județul în lung și-n lat.

Dacă PSD, un pic dezorientat din cauza unor întâmplări mai puțin onorante comparativ cu prestigiul apus, dar încă la butoanele puterii, se grăbește să mai dea niște bani pentru spitalele din Alexandria și Roșiorii de Vede în plina campanie elecorala, iar PNL a luat  județul la picior pentru a-și mobiliza electoratul, PMP stă cuminte, în expectativă, bazându-se pe notorietatea candidatului lor.

În rest, membrii altor partide se ocupă de șușanele.

Partidul PLUS, ridicat cu aplomb, la înființare, de către Dacian Cioloș sta pe o creangă și bagă bățul printre gard. Adică, în plină campanie electorală, în loc să își susțină candidatul impus, să încerce să demonstreze că ei chiar vor să schimbe situația actuală din țară, se comportă ca într-un club de politicieni nou ajunși pe ici pe colo.

PLUS este pe val, în plină dezvoltare.

Cei aproape 200 de membri din județul Teleorman se mai întâlnesc din când în când să socializeze. Însă pe rând, nu toți odată. Așa am aflat că, de fapt, lor le pasă în această campanie electorală doar cum sunt așezate afișele pe panourile electorale din județ. Adică, activitatea lor se rezumă la verificarea acestor panouri publicitare. Dacă și cum sunt așezate afișele cu cei care vor poziția supremă în stat. În consecință, dacă unul din cei aproape 200 de membri găsește lipite cumva 2 afișe ale aceleiași persoane, își fac semnul crucii și purced la sesizare. Și uite așa, la BEJ Teleorman se vor aduna vrafuri întregi de sesizări din partea PLUS pentru cei care încalcă flagrant legea.  Dar asta este o activitate de campanie care le umple tot timpul pentru că încă nu au învățat că acolo unde sunt puțini, în politica românească, totul se tranformă în activitate de club de zi înființat pentru socializare. Și atât……Ei încă nu au învățat că din cei aproape 200 de membri  este posibil să nu voteze chiar toți cu Barna, pentru că mulți sunt parșivi și votează cu cine e la putere.

S-a stabilit candidatul PLUS pentru Primăria Roșiori

Când toți politicienii se dau de ceasul morții ca este campania electoră și trebuie să obțină cât mai multe voturi ca să intre bine pe piață, pe 20 octombrie, PLUS Teleorman anunță că are candidat la Primăria Roșiori. Se anunță o prezență fizică de 74,5%, adică 149 de persoane și 23% prezență online, adică 46 de persoane, calcul făcut la totalul membrilor PLUS Teleorman. Însă este vorba de fapt de membri roșioreni. Procent de 97,5% la vot!!!!!!! Candidații, Costin Fierăscu și Costel Stăvărache au fost departajați de multe procente, primul obținând 61%, iar cel de al doilea 39%.

 

Extaziați de prezența la vot, cei din PLUS  Teleorman  afirmă, în anunțul dat pe facebook, că ,,la alegerile locale avem pe cine vota,,. Luați cu treaba din partid, cei din PLUS  desconsideră alegerile prezidențiale, din perioada urmatoare în favoarea alegerilor locale de la mijlocul anului viitor.

În concluzie, Dan Barna trebuie să se considere un om fericit, are la Teleorman 200 de voturi asigurate.

Amalia Preda

Foto – PLUS Teleorman( Facebook)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*