Tragedie pe DN 65A. Procurorul Silviu Paraschiv și soția sa, victime ale unui accident rutier

Procurorul Silviu Paraschiv, de la Parchetul Roșiorii de Vede și-a pierdut viața, aseară, în urma unui accident rutier ce a avut loc pe DN 65A, între localitățile Turnu Măgurele și Putineiu. La momentul producerii accidentului, la volanul mașinii personale se afla soția procurorului care nu a observat tractorul cu remorcă nesemnalizat din fața sa și s-a izbit violent de acesta. Tractorul de care era atașată o platforma plina cu baloți de paie, nesemnalizat și neînmatriculat era condus de un bărbat din comuna Salcia făra permis de conducere, care a  părăsit locul accidentului fiind găsit de polițiști la domiciliul său.

În urma impactului, procurorul Silviu Paraschiv, aflat pe locul din dreapta a murit pe loc, iar soția acestuia, rănita grav a fost transportată la Spitalul Turnu Măgurele unde a fost stabilizată și transferată la un spital din București.

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpa, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul neînmatriculat, urmând ca la finalizarea cercetărilor Parchetul să propună o soluție.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*