Zi plină de evenimente pentru pensionarii roșioreni

Ca în fiecare an, de Ziua internațională a persoanelor vârstnice, pensionarii roșioreni au fost prezenti în numar mare la evenimentele organizate atât de CARP cât și de administrația locală. Prima parte a zilei de 1 octombrie a fost rezervată dezbaterilor privind problemele actuale cu care se confruntă vârstnicii.Discuțiile au avut  la Clubul pensionarilor din Roșiorii de Vede unde au fost prezenți reprezentanții persoanelor vârsnice din municipiu și cei ai administrației publice locale.

Pentru 28 de cupluri din Roșiorii de Vede, care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie, ziua de 1 octombrie a avut o dublă semnificație. În semn de prețuire și respect pentru familiile care au reușit să treacă peste toate încercările vieții  împreună vreme de 5 decenii, administrația locală a organizat un moment festiv încarcat de emoție. Toate cele 28 de cupluri au primit diplome de fidelitate, flori, tort și un premiu în bani, iar parintele Mircea Ionescu a oficiat o slujba de binecuvantare. În acest cadru festiv a fost sărbătorită și doamna Firica Iaurum care a împlinit 100 de ani de viață.

La Roșiorii de Vede a devenit o tradiție ca Ziua internationață a persoanelor vârstnice să se încheie cu muzică și  dans, în compania formației Euroton. Pentru pensionarii prezenți la acest eveniment, organizatorii au pregătit și o tombolă cu mici atenții de care să se bucure fiecare participant.

T.C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*