Asociatia MicNews lansează Campania Umanitară “Lemne de foc pentru familii și copii necăjiți!”

 

Dragi prieteni, după cum cred că ați observat, acțiunile noastre de ajutor sunt destinate persoanelor nevoiașe, a copilașilor nevinovați și triști de soarta lor, a celor necăjiți în general. Acțiunea de acum este îndreptată către zona Copalnic Mănăstiri, județul Maramureș, o zonă pe care dacă o vizitezi, rămâi înmărmurit de condițiile de viață a câtorva sute de suflete nevinovate.

În orice casă intri, se vede din prima clipa sărăcia, lipsa hranei de zi cu zi și altor necesități pe care noi le avem cu toți. Nu are rost să mai enumeram că ne putem da seama că nu au nimic.

Părinții, vara lucrează cu ziua, când găsesc, iar IARNA este cea mai grea perioadă din viața lor, când de munca cu ziua la sapă nu găsești iar sărăcia apasă tot mai tare, apar tot felul de lipsuri în cele necesare traiului zilnic.

Noi am deschis o campania pentru ei cu îmbrăcăminte și alimente, va așteptăm să ne contactați pentru a dona bunurile cu care puteți să susțineti acțiunile noastre, la numărul de telefon: 0724.713.999 sau 0747.07.99.99.

Am hotărat să inițiem o strângere de fonduri și cu bănuții strânși să putem cumpăra lemne de foc pentru cel puțin 20 de famili din această zonă.

Pe acestă cale rugam toți oameni de bine să contribuie cu o sumă cât de mica, pentru a putea duce până la capăt această acțiune caritabilă și nobilă.

Vă mulțumim că ne sunteți aproape, ca ne suportați, ne ajutați și vă implicați .

Organizația MicNews,
Cod Fiscal 36898035
Telefon:0724.713.999
Telefon:0747.07.99.99

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*