Acțiune de amploare a polițiștilor, în stațiile CFR Roșiori Nord, Olteni și Videle

În acestă dimineață, polițiștii TF au desfășurat o amplă acțiune de control în zona stațiilor CFR Roșiori Nord, Videle și Olteni. Polițiștii de la transporturi au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul structurilor de ordine publică și rutieră precum și a jandarmilor din cadrul IJJ Teleorman.

În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9965 lei, au fost controlate 30 de autoturisme și a fost identificată autoarea unui furt. O femeie în vârstă de 60 de ani, din comuna Peretu a sustras telefonul mobil al unui bărbat ce călătorea cu trenul pe ruta Videle – Roșiori Nord. În acest caz, polițiștii de la biroul transporturi au întocmit dosar penal, iar telefonul furat a fost recuperat și restituit proprietarului.

Acțiunea de astăzi s-a desfășurat  la nivel național, in 324 de stații de cale ferată, cu scopul de a depista călătorii frauduloși,  persoanele fără adăpost, prevenirea furturilor, a cerșetoriei și comerțului ambulant, dar și pentru descurajarea oricăror fapte ilegale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*