Incendiu devastator într-o locuință din comuna Peretu

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută într-o gospodărie din comuna Peretu. Focul s-a extins rapid și până la sosirea pompierilor cuprinsese acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 120 mp și mai multe anexe, bucătăria, baia, ajungând până la magazia de lemne a bisericii adventiste din imediata apropiere, pe care a distrus-o în totalitate.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede s-au deplasat la locul incendiului cu două autospeciale, un echipaj SMURD și 10 subofițeri, dar pe parcurs, forțele de intervenție au fost suplimentate de la Detașamentul Alexandria cu încă o autospeciala de stingere și 5 pompieri si cu două autocisterne de la o asociație agricolă. Două persoane au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de ajutorul paramedicilor de la SMURD.

Incendiul a izbucnit de la un scurt- circuit electric și exista posibilitatea extinderii la  biserica adventistă din vecinătate. Printr-o sperietură zdravănă au trecut și cei care locuiesc în apropierea imobilului cuprins de flăcări. Pompierii militari au reușit să lichideze incendiul în cel mai scurt timp și să salveze trei camere de locuit, cinci butelii și clădirea bisericii.

T.C.

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*