Aroganță maximă a viceprimăriței din Roșiorii de Vede

Pe măsură ce dobândește puteri sporite, viceprimărița din Roșiorii de Vede devine tot mai arogantă și sfidătoare cu ziariștii care nu-i ciugulesc din palmă.

Zilele trecute am îndrăznit să o deranjăm de la treburile importante ale urbei cu câteva întrebari despre deplasarea în Bulgaria a delegației pe care a condus-o la prima activitate desfășurată în cadrul proiectului ” O abordare inovatoare pentru promovarea patrimoniului cultural-natural în regiunea transfrontalieră Bulgaria – România” derulat în parteneriat cu Primăria din Gorna Oryahovitza. Fără să-și ridice privirea din hârtiile de pe birou, doamna viceprimar ne-a spus că a postat pe facebook, ceea ce însemnă mai mult decat suficient despre ce s-a întâmplat într-o vizită oficială la care au participat peste 30 de persoane, consilieri locali, functionari publici, directori de școli.

De la înalțimea funcției, edilul roșiorean ne-a trimis la plimbare, considerând că nu are rost să-și piarda  timpul prețios cu presa locala când are la dispoziție alte mijloace mai prietenoase pentru a se lăuda.

Pentru informarea cititorilor noștri, atât cât putem să le oferim, vom folosi chiar postările doamnei viceprimar de la “întâlnirea de lucru”  și îi rugam să tragă singuri concluziile.

 

Cât despre viceprimarul municipiului Roșiorii de Vede, Cristiana Piper Savu, îi amintim că funcția publică o obligă să ne răspundă la întrebări, chiar daca nu îi plac sau nu are chef.

T.C.

foto: sursa facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*