PSD cotat la casele de pariuri cu cele mai mari șanse să câștige alegerile de duminică

De când politica a devenit sport național au apărut și ofertele la casele de pariuri cu mize mari sau mai mici, în funcție de cum este plasat fiecare partid pe scena politică. În aceste zile se pariază intens la agentiile de pariuri, iar alegerile parlamentare se afla printre preferintele  pariorilor, care nu sunt deloc putini in Teleorman.

Este pentru prima dată când se pariază pe alegeri politice cu șanse mai mari de câștig daca mizezi pe PSD. Nici nu mai contează ce bani se câștigă, important este că pariorii sunt siguri de PSD și arunca cu banii pe favoriți. Următorul partid politic cotat la casele de pariuri cam cu trei șanse din zece să câștige alegerile europarlamentare este PNL.

Se pariază pe număr de madate obținute, procent din totalul de voturi,  prezentă la vot și chiar duel de voturi unde cap de afiș sunt tot PSD și PNL. O adevarată provocare pentru jucători este ALDE, cu o cotă imensă de 30%.

Cum politica și alegerile sunt un mare pariu, se pierde și se câștigă, unii ceva bănuți în plus , alții o viață mai bună, asa că nu uitați să mergeți la vot duminică, indiferent pe cine pariați.

T.C.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*