Cum aruncă PSD cu banii pe Glonț de la Drăcșănei

De când a schimbat culoarea politică, primarul comunei Drăcșănei, Ion Glonț este pe cai mari, pentru că trădarea se platește cu bani grei, de la bugetul statului. Cu trei trandafiri în piept, lui Ion Glonț îi priește  viața de primar mai bine ca niciodată. Program de voie, câine de pază la ușa biroului și bani cât cuprinde, să fie bine pentru toata lumea, că nu oricine asfaltează 10 km de ulițe în campanie electorală.

 

Pentru primarii preferați ai puterii PNDL II e mană cerească, iar Glonț profită din plin, că doar îl roagă partidul cu bani în schimbul voturilor. Ce nevoie mai are de plianate și afișe când se aștern tone de piatră de ulițele satului, în timp ce edilul își face siesta după masa de prânz. Dacă totul merge bine se pune și asfaltul înainte de prezidențiale.

Secretarul primăriei, agent de pază la ușa edilului

Când primarul nu-i acasă, nimic nu scapă de ochiul vigilent al secretarului primăriei, funcționarul public angajat, din câte știm noi, să urmărească respectarea legii, nu să păzească biroul edilului când își face somnul de frumusețe. Iritat de prezența unor fețe noi pe holul primăriei Drăcșănei, secretarul Florin Calotă, sare la gâtul unei ziariste care a îndrăznit să facă un pas într-un birou cu ușa larg deschisă. Mare șef în lipsa primarului, Florin Calotă, mitocanul de serviciu țipă și se agită mai ceva ca o  pirandă ce și-a pierdut puradelul, acuzând-o pe ziaristă că nu știe să citească ce scrie pe ușă și a dat buzna în biroul primarului unde sunt documente importante. Cu un aer de superioritate închipuită, pretinde respectarea unor reguli numai de el știute.

 

Dacă pășești neinvitat în comuna păstorită de Ion Glonț, doar pentru că se întâmplă lucruri mărețe și se cheltuie zeci de miliarde din banul public, te ia la întrebări întâi polițistul, după ce îți face semne ciudate din mașina de serviciu pentru că ți-ai permis să faci niște poze pe domeniul public, apoi te ceartă secretarul că i-ai încălcat moșia. Un domn elegant, in costum,  prins intr-o convorbire telefonica importanta si de durata este de-a dreptul fermecător când îți arată un panou din fața primăriei și te intreabă dacă știi să citești.

 

Pentru un strat de piatră concasată și unul de asfalt de pe ulițele din Drăcșănei, constructorul, adică firma Tomnates din Gratia și proiectantul MDA STYLE din Roșiori vor împărti cei aproape 10 milioane de lei alocați de la bugetul de stat. Dumneavoastră cât luați, domnule diriginte de șantier, pentru scurtele vizite de lucru ?

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*