Doi recidiviști din Olt, arestați preventiv pentru tâlhărie

Parchetul  Slatina efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. În data de 15.03.2019, pe raza comunei Brebeni, în jurul orelor 2100 , două persoane de sex masculin,  în vârstă de 23, respectiv 25 ani, au deposedat doi tineri de un moped, prin violență,  profitând de vulnerabilitatea  datorată vârstei acestora,18 și respectiv 12 ani.

Faţă de autorii infracţiunii de tâlhărie, C.I.N., aflat în stare de recidivă, respectiv O.E., cu antecedente penale, fiind condamnat pentru săvârșirea de infracțiuni în minoritate, Judecătoria Slatina a admis   propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

În acest moment, dosarul se află în lucru la procuror, pentru continuarea cercetărilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale sau luarea unei măsuri preventive sunt instituţii reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*