Elevii din Teleorman și-au sacrificat prima zi de vacanță pentru “un județ mai curat”

Mii de elevi și dascăli au participat, ieri, la o amplă acțiune de ecologizare în toate localitățile din județul Teleorman. Acțiunea ” Pentru un județ mai curat”  organizată de Consiliul județean Teleorman în colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Managementul deșeurilor Teleorman”, Inspectoratul Școlar, Polaris M Hoding și ECO SUD s-a desfășurat în toate cele 97 de localități teleormănene, în același interval orar, 10-13.

Provocarea  de a participa la o acțiune de voluntariat pentru ecologizarea spațiilor publice din localitățile unde locuiesc a venit din partea Consiliului Județean, iar elevii au răspuns în numar impresionant oferind tuturor o veritabilă lecție de civism.

La Roșiorii de Vede, peste 1000 de elevi și dascăli de la toate unitățile de învățământ au luat parte la acțiunea de ecologizare a spațiilor publice din oraș. Pentru fiecare grup a avut repartizată o anumită zonă și au fost stabilite mai multe puncte de colectare a sacilor cu gunoi.

Pentru toți  participanții la acțiune, societatea Polaris a pus la dispoziție mănuși și saci galbeni, Consiliul județean a oferit tricourile, iar Eco Sud șepcile.

Teodora Ciofalcă

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*