Mitingul PNL de la Alexandria a început cu un moment de reculegere în memoria lui Ilie Gâzea

“Am venit aici pentru a elibera Teleormanul de sub neobolșevicii lui Liviu Dragnea”

Câteva mii de liberali s-au adunat, astăzi, la Alexandria pentru a-și susține candidații la europarlamentare. Mitingul organizat de PNL Filiala Teleorman s-a desfășurat într-o locație privată, dupa ce Consiliul local Alexandria a interzis manifestarile în locuri publice. Decizia de ultim moment a administrației locale din municipiul reședinta de județ nu i-a descurajat pe liberali, care au găsit o altă locație pentru întâlnirea cu Rareș Bogdan, candidatul aflat pe prima poziție din lista PNL pentru Alegerile europarlamentare din 26 mai.

Acțiunea liberală a început, la propunerea lui Rareș Bogdan, cu un moment de reculegere în memoria protestatarului din Turnu Măgurele, Ilie Gâzea. Ca în mai toate aparițiile publice, discursul lui Rareș Bogdan a fost unul mobilizator  și cu țintă directă spre PSD și Liviu Dragnea.

“România merită mai mult, este singurul adevar al social democraților”, a mai spus candidatul liberal și a continuat mesajul PSD-ului în același stil personal, liber si direct, “da România merită mult mai mult decât PSD, România merită mult mai mult decât Dăncilă, decât Carmen Dan, decât Liviu Dragnea, Eugen Nicolicea, decât Codrin Ștefănescu, Mitralieră Rădulescu, decât Șerban Nicolae, decât Olguța Vasilescu și Claudiu Manda”, iar reacția mulțimii a fost pe măsura celor nominalizați de Rareș Bogdan.

“De doi ani și jumatate, zi de zi auzim doar cum vor să scape infractorii, auzim cât de greu este în pușcărie și nu auzim un cuvânt despre spitalele României, despre pensionarii României, despre școlile României. În Teleorman sunt zeci de școli și grădinițe cu toalete în curte și ei ne explică cum să salvăm pușcăriașii și cum să-i facem să stea în hoteluri de 5 stele. Asta este România? Poate a lor, nu a noastră. În democrație, dragii mei, hoții stau la pușcărie, nu în Parlament, nu în Guvern și nu în sediile partidelor”, și-a continuat discursul Rareș Bogdan.

La mitingul liberal din Alexandria au fost prezenți liderul PNL, Ludovic Orban, dar și soția îndoliată a protestatrului Ilie Gâzea, alături de candidații Partidului Național Liberal la europarlamentare și alți lideri din conducerea centrală a partidului.

Teodora Ciofalcă

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*