Expoziție inedită cu păsari exotice și de curte, animale mici de rasă și porumbei, la Sala Polivalentă din Videle

Sala Polivalentă din orașul Videle va găzdui, în acest an, Festivalul Floriilor, eveniment expozițional inedit organizat pentru prima dată în județul Teleorman de Asociația crescătorilor de păsari de rasă, porumbei de ornament și iepuri de rasă “Pajura”. Deși Asociația Pajura este în județul Ilfov, foarte mulți dintre membri săi sunt teleormăneni sau au rădăcini în Teleorman,  ne-a spus Marius Vișan, președintele asociației.

Organizarea unui astfel de eveniment, în judetul Teleorman, este în discutie de mult timp, dar acum s-a ajuns la o înțelegere cu Primăria orașului Videle, care s-a arătat dispusă să susțina acest eveniment expozitional, mai ales că cei mai mulți dintre expozanți sunt teleormăneni pasionați de creșterea păsărilor de rasă și dețin exemplare premiate.

Expoziția va cuprinde aproximativ 300 din cele mai frumoase exemplare ale membrilor asociației, rațe, gâște, fazani, păuni, iepurași, porumbei de ornament, dar și păsări exotice, rațe mandarin, papagali.

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, ora 11, dar expozitia va fi deschisă publicului până la orele 19, iar duminică, 21 aprilie, accesul publicului va fi posibil între orele 09-15. Intrarea este liberă.

Teodora Ciofalcă

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Fii primul care comentează

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*