„Simbioză între om și natură” – expoziție de pictură la Biblioteca județeană Marin Preda

Biblioteca Judeţeană “Marin Preda” Teleorman invită atât utilizatorii bibliotecii, cât și publicul larg să participe la vernisajul expoziției de pictură „Simbioză între om și natură”, a profesorului-pictor Marian Ionescu.
Profesorul Marian Ionescu, născut la 20 aprilie 1944, în comuna Gălăteni din județul Teleorman, absolvent al Facultății de Desen a Institutului Pedagogic din București în 1964, cunoscut profesor de educație plastică și pictor este un vechi colaborator al bibliotecii în cadrul a numeroase activități culturale.
Profesional s-a afirmat ca educator de artă la Școala gimnazială „Mihai Viteazul” din Alexandria, precum și la Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat”, educând generații întregi de învățători și educatori.
De-a lungul carierei sale a participat la numeroase expoziții de grup din județ și din țară, fiind prezent în mai multe rânduri și la Salonul Artiștilor din Teleorman.
Vernisajul expoziției organizate în foaierul bibliotecii va avea loc miercuri, 3 aprilie 2019, ora 1100, aceasta rămânând deschisă și putând fi vizitată până pe 15 aprilie a.c.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*