Marin Radu, cel mai longeviv consilier social-democrat a demisionat din Consiliul local Roșiorii de Vede

Marin Radu, unul dintre cei mai vechi membri PSD din Roșiorii de Vede, care nu a ratat nici un mandat de consilier local, și-a dat demisia din Consiliul local Roșiorii de Vede  la începutul lunii martie. Radu “de la pâine”, cum îi spun cei mai mulți dintre roșioreni, a avut întotdeauna un loc rezervat în fruntea listei PSD la alegerile locale și nu și-a dorit niciodată mai mult deși este unul dintre fondatorii organizației de la Roșiorii de Vede.

Nu a ocupat alte funcții publice în afara celei de consilier local, chiar dacă ar fi fost îndreptățit să ceară mai mult de la partidul căruia îi este loial de la înființare. Marin Radu a preferat să-și conducă afacerea, să rămână director și acționar la prima unitate privatizată din oraș, fabrica de pâine Spicul care a avut o perioadă lungă de glorie, până  să apară concurența și vânzările să mai scadă, dar rău nu i-a mers niciodată.

Acum, se pare că tocmai pâinea pe care o produce de aproape 30 de ani l-a adus în situația de a demisiona. Deși zvonurile nu sunt confirmate oficial, sursele noastre spun că Marin Radu a fost nevoit să demisioneze din cauza unor probleme de integritate, pentru că a livrat pâine  la mai multe instituții publice, unele aflate chiar în subordinea consiliului local.

Locul rămas vacant după demisia lui Marin Radu din Consiliul local Roșiorii de Vede va fi ocupat de Corin Băltoiu, următorul supleant pe lista aleșilor locali PSD. Corin Băltoiu este profesor, fost director al Liceului Tehnologic Emil Racoviță și mult mai tânăr decât cel pe care îl înlocuiește în rândurile consilierilor locali.

T.C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*