Cu voia majorității PSD+ALDE+PMP au fost aprobate sumele repartizate către bugetele locale ale localităților din Teleorman

Cele trei proiecte respinse în ședința Consiliului județean de săptămâna trecută, privind repartizarea sumelor defalcate din  TVA și impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale au fost trecut cu brio, astazi, la votul din ședința ordinară.

Liberalii s-au abținut, așa cum au anunțat, un gest mai mult simbolic pentru că 10 voturi ale lor nu au contat pe lângă cele 22 ale majorității PSD+ALDE+PMP, iar sumele au rămas ca la început, spre nemulțumirea unor primari nevoiți  să găsească soluții pentru a nu închide prăvălia.

În rest, liniște și pace. Totul a decurs la fel de previzibil și banal, cu unanimitate la toate celelalte șase puncte de pe ordinea de zi. Deși în ultimele zile, PNL și PSD s-au acuzat reciproc că blochează activitatea administrațiilor locale, astăzi, primul care a ieșit la atac, dupa ce s-a văzut cu sumele aprobate a fost Dănuț Cristescu, președintele CJ Teleorman. În loc să le spună liberalilor ce avea de spus în ședința de consiliu a preferat să se exprime prin intermediul unui  comunicat de presă în care se arată cât de bine funcționează majoritatea și cum “votul de astăzi a spulberat toate neadevărurile, acuzațiile și elucubrațiile lansate în spațiul public în ultimele zile de unii reprezentanți PNL, prin pixul unor jurnaliști, la adresa Consiliului Județean și a președintelui Dănuț Cristescu”.

Dacă Dănuț Cristescu este  suficient de bărbat poate să discute singur cu jurnaliștii, nu prin intermediul Biroului de presă al Consiliului județean și dacă tot își dorește să tragă pe cineva de urechi poate să înceapă cu oamenii din subordine, singurii cărora le poate controla pixurile.

Teodora Ciofalcă

 

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Fii primul care comentează

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*