Jandarmeria Olt a organizat “Cupa Presei la Tir”

Astăzi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt a organizat „Cupa Presei la Tir”, competiţie la care au fost invitaţi să participe reprezentanţii mass-media acreditaţi pe lângă activităţile inspectoratului.
Jurnaliştii au avut din nou prilejul de a demonstra pregătirea în folosirea armamentului şi abilităţile de buni trăgători, dovadă fiind calificativele foarte bune pe care le-au obţinut.
Concursul s-a desfăşurat în poligonul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor Slatina şi a constat în executarea unei şedinţe de tragere cu pistolul Carpaţi – calibru 7,65 mm, la o distanţă de 15 metri, în ţinta piept cu cercuri.
Pentru efortul depus şi priceperea de care au dat dovadă, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, domnul colonel Tudor – Dorel DREJOI le-a mulţumit pentru colaborare şi contribuţia adusă la promovarea imaginii instituţiei.

Activitatea a fost organizată cu ocazia sărbătoririi la data de 3 aprilie, a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*