Bursa locurilor de muncă, pe 12 aprilie, în agențiile din Teleorman

Vineri, 12 aprilie 2019, începând cu ora 09.00, Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă în Alexandria, la Sala Polivalentă şi la sediul agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Magurele.
Obiectiv principal al acestui eveniment anual îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă , prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.
Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instantă să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen lung.
Agenţii economici care vor participa la Bursa Generală a Locurilor de Muncă vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locurilor de muncă pe care le oferă.
În perioada următoare, agenţii economici vor fi contactaţi în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă pentru a putea fi oferite participanţilor la bursă.
Agenții economici care doresc sa participe la bursa, pot depune ofertele cu locuri de munca la sediile punctelor de lucru/agențiilor locale din raza de domiciliu, pana pe data de 11.04.2019, la fax nr. 0247/311.164 sau la adresa de e-mail ajofm@tr.anofm.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*