Liberalii din Teleorman se pregătesc de alegeri. Cartonașe roșii pentru PSD cu mesajul,” PNL vă scoate din teren”

Liberalii și-au stabilit strategia de campanie pentru apropiatele alegeri europarlamentare, primul test electoral care le arată ce au de facut în confruntarile următoare la prezidențiale, locale și parlamentare. La ședința Colegiului Director al PNL Teleorman au fost prezenți aleșii  din toate localitățile, dar și oameni noi, viitori candidați pentru funcțiile de primar la alegerile viitoare precum si invitați de la centru, vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, unul dintre candidații la alegerile pentru Parlamentul European și senatorul Răducu Filipescu.

La masa prezidiului s-a aflat și Florică Mara, prim- vicepreședintele PNL Teleorman, despre care s-a tot zvonit, în ultima vreme că a demisionat din PNL pentru a se întoarce la UNPR.

Pentru că tema principala a ședinței Colegiului Director a fost pregătirea alegerilor pentru Parlamentul European, secretarul general al PNL Teleorman, Dan Popescu a prezentat și supus la vot componența echipelor de campanie pe zone și localități și au fost validați candidații pentru funcția de primar în localitățile unde au fost stabilite candidaturile până acum.

Șeful echipei de campanie electorală este Eugen Pîrvulescu, coordonator pentru PNL Teleorman, Mara Calista va coordona campania electorala în zonele Roșiorii de Vede și Videle, Dan Popescu este responsabil pentru organizarea activității pe teren, reprezentantul PNL în Biroul Electoral Județean și responsabil pentru zona Alexandria, Florică Mara va coordona zonele Alexandria și Turnu Măgurele, Tiberiu Neamu este coordonatorul pentru zona Zimnicea, Emilian Vrăjitoarea se ocupă de logistică, iar Raluca Fedeleș  de comunicare. Au fost validate și persoanele desemnate pentru coordonarea campaniei electorale la nivel de orașe și municipii.

 

Dacă vreți să scăpați de PSD, luați-le jucăria!

Senatorul Răducu Filipescu,  a avut un discurs scurt, dar mobilizator și chiar a anunțat că nu va vorbi despre strategii, de acest lucru se ocupă Dan Motreanu, el doar vrea să le spună “câteva cuvinte ca de la inimă la inimă” și “să le dea curaj”. De fapt, intervenția sa a fost un fel de ghid despre cum se poate rezista la presiunea de a trăi într-un județ al celor care conduc , azi, România pentru că a trăit o asemenea experiență. Răducu Filipescu le-a arătat și calea prin care liberalii pot spulbera PSD- ul în Teleorman, așa cum a făcut el în 2004, la Călărași. ” Important este să le luăm jucăria, iar jucăria este Consiliul județean” , a spus senatorul liberal, Răducu Filipescu.

Senatorul i-a mai atenționat pe colegii săi din Teleorman că acum, la alegerile europarlamentare, pericolul cel mai mare nu este PSD-ul, “care se duce singur în cap”,  există un adversar pe partea dreaptă destul de periculos care este USR+ Cioloș.

În calitate de strateg al PNL, Dan Motreanu le-a explicat liberalilor teleormăneni cum să abordeze alegerile viitoare, cum să-și aleagă echipa și oamenii care să-i reprezinte în fiecare comunitate, cum să își trateze adversarii pentru a reuși să obțină rezultate tot mai bune la fiecare scrutin electoral.

Cartonașe roșii pentru PSD și mesajul ” Plecați acasă! 

În cadrul ultimei sale intervenții de la ședința Colegiului Director, Eugen Pîrvulescu a anunțat măsuri dure împotriva a trei organizații locale care nu au fost prezente, deși acolo sunt aleși consilieri locali. Este vorba de localitățile Sârbeni, Gratia și Beciu unde va propune radierea organizațiilor locale.

Ședința Colegiului Director s-a încheiat cu un gest simbolic al cartonașelor roșiii  și  mesajul pentru liderii PSD, ” Plecați acasă! PNL vă dă afară din teren!”

Teodora Ciofalcă

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Fii primul care comentează

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*