Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia s-a întrunit la Slobozia

Președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu a participat astăzi, 5 martie 2019, în calitate de vicepreședinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, la ședința organizată în municipiul Slobozia, județul Ialomița.
În cadrul întâlnirii, membrii Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, reuniți în sala Centrului cultural UNESCO „Ionel Perlea” Slobozia, au aprobat toate proiectele de hotărâre supuse dezbaterii și aflate pe ordinea de zi a ședinței.
Dintre hotărârile importante adoptate astăzi se evidențiază raportul de activitate al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia(ADR SM) pentru perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2018, precum și hotărârea ce vizează rectificarea bugetului Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, pentru anul 2019.
Totodată, cu această ocazie, a fost prezentată o informare cu privire la stadiul implementării proiectelor la nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia.
Județul Teleorman a semnat contracte în valoare de 73.709.684,17 lei, fiind al treilea județ în raport cu valoarea contractată, după județele Argeș și Giurgiu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*