Cătălin Burcescu este candidatul ALDE Teleorman la alegerile pentru Parlamentul European

La mai puțin de un an de la trecerea sa în rândurile ALDE , Cătălin Burcescu a fost desemnat candidat pentru Parlamentul European. A fost singurul reprezentant din Teleorman care a întrunit toate criteriile pentru a reprezenta județul pe lista ALDE la alegerile europarlamentare din acest an.

” Este o onoare pentru mine această candidatură, îi mulțumesc domnului deputat și celorlalti colegi pentru susținere, pe care îi asigur că organizația din Teleorman va face o surpriză plăcuta la alegerile europarlamentare” a spus Cătălin Burcescu.

Deocamdată nu s-a stabilit ce poziție va ocupa reprezentantul județului  pe lista candidatilor ALDE, probabil 14-15 conform declarațiilor deputatului Ică Calotă, președintele ALDE Teleorman, dar exista niște criterii bine stabilite  de care trebuie să  tină cont comisia ce se ocupă de evaluarea tuturor  candidaturilor pentru a stabili ierarhia la nivel național.

” Vrem să reînnoim garda, să promovăm tinerii, iar Cătălin Burcescu este o persoana activă și are destule calități care îl recomandă pentru această candidatură” a mai spus președintele ALDE Teleorman. Ică Calotă.

Cătălin Burcescu este director general adjunct la compania Servicii Energetice Muntenia SA și a intrat în rândurile ALDE anul trecut, dupa ce a demisionat din PNL  și din funcția de consilier județean ales pe listele liberalilor teleormăneni.

Teodora Ciofalcă

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*