Facturi uriașe la gaze în luna decembrie

Facturile uriașe pentru consumul de gaze naturale din luna decembrie i-au șocat pe foarte mulți roșioreni. Deși toată lumea se aștepta ca facturile să fie mai mari din cauza majorării prețului gazelor, sumele facturate i-au luat prin surprindere fiind mai mari chiar și cu 50%, mult peste ceea ce se previziona. Sumele exorbitante pe care le au de plătit i-au revoltat pe oameni, dar cum nu prea au de ales când există un singur furnizor, nu au decât să tacă și să plătească. Au fost și pensionari cărora li s-a făcut rău când au văzut că factura la gaze depășește cu mult pensia pe care o primesc, așa ca sunt nevoiți să se împrumute și să traiască de azi pe mâine pentru a se încâlzi sau să înghețe în case pentru că nu-și permit să platească atât de mult.

Chiar dacă nu avem  poziție oficială din partea reprezentanților companiei de distribuție a gazului ce operează în municipiul Roșiorii de Vede, am reușit să găsim o explicație pentru sumele foarte mari din facturile lunii decembrie.

Pe lângă majorarea prețului la gaze pe care roșiorenii  o simt din plin în buzunare, mai ales în lunile de iarnă, în factura lunii decembrie se regăsește consumul pe o luna și o săptămână pentru că citirea contoarelor individuale de gaz s-a efectuat pe 28 noiembrie și pe 4 ianuarie. Dacă citirea se va face în mod corect, factura aferenta lunii ianuarie trebuie să fie mai mică cu aproximativ aceeași  sumă plătită în plus pentru luna decembrie.

Teodora Ciofalcă

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

1 Comment

  1. Eu nu cred in povestea cu cititul pentru ca in factura din noiembrie scrie consum 1 -30 noiembrie iar in decembrie 1 -31 decembrie si diferentele mari de peste 50%fata de anul trecut nu prea au justificare si eu cred fratilor ca suntem furati si prin mai multw metode si anume prin aerul care este pe conducte in loc de gaze si prin modul lor de calcul care este foarte dubios eu as dori sa existe un calcul facut pe factura si sa fim mai bine informati despre modul de calcul.deci eu sunt sigura ca suntem “furati fara rusine si pe fata”si ar trebui ca noi sa reactionam si sa le cerem acele calcule cit si verificarea calitatii gazelor din conducta.spun asta intrucit stiu de la o persoana autorizata ca anul trecut au fost facute verificari la sesizarile cetatenilor din Tr Magurele ai sa constatat ca pe conducte exista foarte mult aer.nu este posibil sa se inbogateasca pe spatele oamenilor bateini care pot ramane fara bani de paine.haideti daca vreti sa pornim o actiune impotriva acestor hoti.!

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*