Prima conferință de presă a senatorului Eugen Pîrvulescu la noul birou parlamentar

Senatorul liberal, Eugen Pîrvulescu și-a deschis al doilea birou parlamentar la Roșiorii de Vede, în sediul PNL. Liderul liberalilor teleormăneni a marcat momentul în cadrul unei conferințe de presă, alături de conducerea organizației locale și a explicat ce l-a determinat să ia aceasta decizie de a-și extinde activitatea parlamentară în teritoriu, mai ales că peste două săptămani va deschide încă un birou senatorial, la Turnu Măgurele.

Principalul obiectiv al senatorului  este să fie mai aproape de cetățenii din Roșiorii de Vede și  nu numai, să le asculte doleanțele și să vadă ce poate să facă pentru ei. Activitatea din cadrul biroului îi va permite  să simta pulsul orașului care, spune senatorul , ” este zero din punct de vedere al administrației”.

Încă de la începutul conferinței de presă, Eugen Pîrvulescu s-a lansat într-o serie de declarații războinice la adresa rivalilor din PSD: “Mi se pare ca ori sunt dezinteresați, ori nu au habar cum se conduce un oraș, a scăzut foarte mult nivelul de trai, somajul este mare, firmele sunt din ce în ce mai micuțe si cu anagajați puțini…..,de aceea vă spun foarte clar că bătălia noastră va fi cu administrația psd-istă. Am discutat cu președintele organizației  și consilierii locali ce avem de făcut, că nu putem să-i mai lăsam să-și bată joc de acest oraș. Ne batem cu ei, nu va fi ușor dar sunt convins că alături de noi vor veni mulți oameni și avem, la Roșiorii de Vede, o echipă sănătoasă la minte și deschisă către oamenii de dreapta, iar voturile din 2020, sunt convins că se vor îndrepta către un primar liberal”.

Deși nu a fost dezvăluit nici un nume de pe lista scurtă cu posibili candidați la funcția de primar în Roșiorii de Vede, liderul PNL  a spus că organizația locală este cea care va decide candidatul, fără “ingerințe de la județ”. Referitor la criteriile de identificare a candidatului de la Ro;iorii de Vede, pre;edintele organiza’iei locale, Alexandru Iliescu a precizat c[ acesta “va fi desemnat ]n urma unor sondaje, dar la fel de importat este ca acesta  să fie susținut de întreg activul de partid”.

Din analiza făcuta la nivel de județ, dintre cele cinci orașe, Roșioriul are prima șansă ca Partidul Național Liberal să câștige alegerile în 2020, a mai spus Eugen Pîrvulescu.

Sediul biroului senatorial al liberalului Eugen Pîrvulescu este ușor de localizat pentru că funcționează într-un spațiu deținut de PNL pe strada Dunării, lângă parcul central, iar pe toată fațada acestuia au fost amplasate postere ale familiei Brătianu.

Eugen Pîrvulescu va fi prezent la biroul parlamentar din Roșiorii de Vede în fiecare zi de miercuri, începand cu ora 17.00, dar consilierul său va fi  zilnic la acest birou pentru a ține legătura cu cetățenii.

Teodora Ciofalcă

 

 

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Fii primul care comentează

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*