Accident rutier cu patru victime la Scrioaștea. Un copil de 6 ani a scăpat nevătămat

Un tragic accident s-a produs în această seară pe DN 65A, pe raza comunei Scrioaștea. Două mașini s-au făcut zob iar patru persoane, două femei și doi bărbați au ajuns la spital cu multiple traumatisme. În unul dintre autoturismele implicate în accident se afla și un copil de aproximativ 6 ani care a scăpat ca prin minune. La fața locului au intervenit pompierii militari roșioreni cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. De la  SAJ au venit alte trei ambulanțe cu echipaje medicale pentru a prelua victimele.

Deși inițial s-au anunțat trei victime, la sosirea salvatorilor au fost găsite patru victime neîncarcerate, conștiente și cooperante , dar cu multiple traumatisme și un copil ce a scăpat nevătămat. Două dintre victime au fost transportate la Spitalul municipal Caritas și alte două la Spitalul județean de Urgență Alexandria, dupa ce le-a fost acordat primul ajutor la locul accidentului.

Pompierii au asigurat masurile de orevenire a incendiilor si au sablat carosabilul de resturile provenite de la cele doua masini. Cazul a fost preluat de politisti pentru cercetari.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*