Handbaliștii de la CSM Alexandria au ratat fotoliul de lider

Echipa masculină de handbal CSM Alexandria a ratat oportunitatea de a termina anul pe prima poziție a clasamentului în Divizia A, după înfrângerea suferită la București, în fața celor de la CSM II București, scor 25-22 (14-12).

Elevii antrenorului Liviu candidatu au început bine jocul și au condus până spre finalul primei reprize. De la 12-10 pentru teleormăneni ceva s-a întâmplat și gazdele au preluat conducerea, înscriind patru goluri consecutive. Revenirea nu a mai fost posibilă, mai ales în condițiile unor jucători supraponderali aflați în echipă, care nu au putut ține ritmul. Ratările exasperante au fost o altă cauză a înfrângerii pentru CSM Alexandria.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Dobrincu 9, Laurențiu Nițu 5, Nelu Stan 3, Manole și Zanfir câte 2, Ștefan Ene.

Laurențiu Nițu și Dumitrana Zanfir au fost eliminați temporar de câte două ori fiecare.

Startul partidei a fost întârziat cu aproape 6 minute, după o defecțiune la instalația de iluminat, remediată însă în timp util.

Cristi F.

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

2 Comments

  1. Lotul este decimat de accidentări și ultimele 4 meciuri au jucat cu echipa a doua și au câștigat cele mai importante meciuri, așa “supraponderali”!!!
    Mulțumesc in mod deosebit celor de la CSM care au distribuit art. dvs.întrun timp record!!!

  2. Imi cer scuze, dar abia acum am aflat că nu cei de la CSM Alexandria au distribuit articolul in schimb il “felicit” in mod deosebit pe dl. Cristi Frisc pentru articolul ultimului meci dar cu părere de rău îl anunț că aceeași echipă de “supraponderali” au câștigat toate meciurile importante impotriva candidatelor directe la promovarea in Liga Zimbrilor, cu tot cu 5 jucatori de baza accidentati(si aceasta nu este scuza, este doar o informatie despre care ar fi trebuit sa stiti)!

    P.S. Sustin neconditionat echipa “supraponderalilor” si le multumesc pentru profesionalismul de care au dat dovada la fiecare meci in parte!
    Sarbatori fericite!

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*