Consiliul județean Teleorman așteaptă colindătorii

Așa cum ne-a obișnuit în această perioadă a anului, Consiliul județean Teleorman este pregătit să primească grupuri de colindători. Timp de o săptămână, copii de diferite vârste vor trece pragul instituției purtând în glasurile lor vestea Nașterii Domnului.

Despre ce se va întâmpla în următoarele zile ne-a spus chiar președintele CJ Teleorman, Dănuț Cristescu. Darurile pentru colindatori sunt pregătite, bradul a fost împodobit, iar copiii sunt așteptați,cu toată dragostea și în această instituție. Deși ar fi fost de dorit ca punguțele cu dulciuri să ajungă la cât mai mulți copii din județ, generozitatea Consiliului Județean Teleorman este condiționată de pretențiile Curții de Conturi care nu admite cheltuieli prea mari la capitolul daruri de Crăciun.

Pentru a nu-i dezămagi pe copiii aflați în Centrele de plasament ale Direcției pentru Protecția Copilului și pe cei cu nevoi speciale din Centrele de Educație Incluzivă, obisnuiți ca mesagerii lui Moș Crăciun să ajungă, în fiecare an, la ei cu daruri, Dănut Cristescu a cumpărat personal, cadouri pentru toți.

Gestul este unul de admirat și un bun exemplu de urmat pentru alți șefi de instituții care pot,la rândul lor, să facă o mică bucurie unor copii,de sărbatori.

Teodora Ciofalcă

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Fii primul care comentează

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*