Accident mortal pe DE 70, la ieșire din Peretu

O femeie în vârstă de 47 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier dintre un TIR și o dubită. Tragicul eveniment a avut loc , astăzi, în jurul orei 11, pe DE 70 , la ieșire din Peretu spre Alexandria. Victima încarcerată a fost scoasă dintre fiarele masinii de pompieri, dar din păcate, echipajul medical de la SAJ nu a mai putut decât să constate decesul.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede cu o unitate de descarcerare și două ambulanțe SAJ. In zona accidentului,traficul s-a desfasurat, mai bine de o ora, pe un singur sens.

Din primele informații obținute la fața locului, se pare că soferița autoutilitarei  care circula în spatele TIR-ului nu a păstrat distanța regulamentară, iar când  acesta a frânat nu a mai putut să evite impactul, a pierdut controlul direcției, mașina s-a oprit într-un cap de pod și s-a răsturnat în afara carosabilului. Este posibil ca decesul victimei să fi survenit imediat după impact.Victima este din Roșiorii de Vede, sotia unui cunoscut om de afaceri din oraș.

Teodora Ciofalcă

 

 

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*