CJ Olt răsplătește performanțele școlare ale elevilor și profesorilor din județul Olt

Consiliul Județean Olt a făcut o tradiție în a premia elevii și profesorii care reușesc performanța de a se clasifica în topul ierarhiei naționale la Olimpiadele Naționale de Specialitate, reușind împreună să promoveze județul nostru prin prisma rezultatelor școlare.
Demersul nostru își propune să evidențieze succesul școlar și să încurajeze elevii să se aplece și mai mult către studiu, în vederea obținerii unor rezultate deosebite.
Anul acesta, instituția noastră a reușit să acorde premii și pentru elevii și profesorii care s-au calificat la Olimpiadele Naționale de Specialitate, ca urmare a participării la etapele județene de profil, fiind oportun să încurajăm performanța școlară, prin premierea elevilor și a profesorilor care i-au pregătit, ca un act de recunoaștere și de răsplată a meritelor acestora.
Sumele necesare premierii, în cuantum total net de 184.200 lei, acordate conform regulamentului adoptat prin HCJ Nr. 182/25.10.2018, vor fi suportate din bugetul propriu al Consiliului Județean Olt și vor fi înmânate celor 445 de premianți: 266 de elevi olimpici și 179 de profesori îndrumători, în cadrul unui eveniment festiv organizat de către Consiliul Județean Olt, Inspectoratul Școlar Județean Olt și Palatul Copiilor ”Adrian Baran” Slatina.
Evenimentul va avea loc în Sala de Festivități a Palatului Copiilor ”Adrian Baran” Slatina, în data de 11 decembrie 2018, începând cu ora 14:00.

Având în vedere obținerea unor rezultate deosebite la Olimpiadele școlare naționale și internaționale de specialitate, propunem acordarea de premii speciale elevilor și profesorilor îndrumători, clasificați după cum urmează: Premiul individual, în sumă de 6.000 lei, se acordă elevei DIANA ȚOLU care a reuşit performanţa de obține locul I la Olimpiadele Internaționale de Specialitate

Premiul individual, în sumă de 5.000 lei, se acordă elevei Adelina Maria Popescu care a reuşit performanţa de obține locul al II-lea la Olimpiadele Internaționale de Specialitate:

Premiul individual, în sumă de 4.000 lei, se acordă elevilor Luca Costea si Ioana Delia Dumitrescu  care au reuşit performanţa de a obține locul al III-lea la Olimpiadele Internaționale de Specialitate:

Premiul individual, în sumă de 3.500 lei, se acordă elevilor Iulia Vîrban, Vlad Coneschi, Robert Vădpstreanu si Livia Constantinescu care au reuşit performanţa de a participa la Olimpiadele Internaţionale de Profil:

Premii individuale, în sumă de 1.000 lei, se acordă elevilor care au obținut locul I în cadrul Olimpiadelor Naționale de Specialitate şi celor care s-au calificat în loturile lărgite ale României:

Premii individuale, în valoare de 800 lei, se acordă elevilor care au obținut locul
al II -lea în cadrul Olimpiadelor Naționale de Specialitate:

Premii individuale, în valoare de 600 lei, se acordă elevilor care au obținut locul al III -lea în cadrul Olimpiadelor Naționale de Specialitate:

Premii individuale, în valoare de 400 lei, se acordă elevilor care au obținut mențiune sau premiul special și s-au clasat până la poziția a 10-a în ierarhia națională, în cadrul Olimpiadelor Naționale de Specialitate:

Premiul, în valoare de 6000 lei, se acordă echipei de Minihandbal Mix a Școlii Gimnaziale Nr. 2 Caracal, pentru ocuparea locului I în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Responsabilitatea împărțirii premiului, către fiecare elev, va reveni profesorilor îndrumători. Fiecărui membru al echipei îi va reveni suma de 600 de lei, din premiul total de 6000 lei.

Premiul, în valoare de 1800 lei, se acordă echipei de la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal, care a obținut premiul I la Olimpiada Națională de Argumentare, Dezbatere și Gândire Critică ”Tinerii Dezabat„. Responsabilitatea împărțirii premiului, către fiecare elev, îi va reveni profesorului îndrumător. Fiecărui membru al echipei îi va reveni suma de 600 de lei, din premiul total de 1800 lei.

Premiul, în valoare de 14000 lei, se acordă Corului ,,DOLCE”, pentru obţinerea locului al II-lea în cadrul Olimpiadei Naționale de Educaţie Muzicală. Corul este format din 40 de elevi, iar fiecărui membru al echipajului îi va reveni suma de 350 de lei, din premiul total de 14.000 lei. Responsabilitatea împărțirii premiului, către fiecare elev, va reveni profesorilor îndrumători.

Premiul, în valoare de 1200 lei, se acordă echipei de la Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina care a obținut premiul al III-lea la Olimpiada Națională de Argumentare, Dezbatere și Gândire Critică ”Tinerii Dezabat„. Responsabilitatea împărțirii premiului, către fiecare elev, îi va reveni profesorului îndrumător. Fiecărui membru al echipei îi va reveni suma de 400 de lei, din premiul total de 1200 lei.

Premiul, în valoare de 900 lei, se acordă echipei de la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”, Slatina care a obținut Premiul Special, poziția a VI-a în ierarhia națională, la Olimpiada Națională a Animatorilor. Responsabilitatea împărțirii premiului, către fiecare elev, va reveni profesorilor îndrumători. Fiecărui membru al echipei îi va reveni suma de 300 de lei, din premiul total de 900 lei.

Premiul, în valoare de 3600 lei, se acordă echipei de Handbal a Liceului Teoretic „Mihai Viteazul”, pentru ocuparea locului al V-lea (menţiune) în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, secţiunea Handbal – băieți. Responsabilitatea împărțirii premiului, către fiecare elev, îi va reveni profesorului îndrumător. Fiecărui membru al echipei îi va reveni suma de 300 de lei, din premiul total de 3600 lei.

Premiul, în valoare de 3600 lei, se acordă echipei de Rugby TAG a Școlii Gimnaziale
”Gheorghe Magheru„ , pentru ocuparea locului al VI-lea (menţiune) în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, secţiunea Rugby TAG. Responsabilitatea împărțirii premiului, către fiecare elev, va reveni profesorilor îndrumători. Fiecărui membru al echipei îi va reveni suma de 300 de lei, din premiul total de 3600 lei.

Premiul, în valoare de 900 lei, se acordă echipei RoboCop 26 a Școlii Gimnaziale„Eugen Ionescu”, Slatina la WORD ROBOT OLYMPIAD pentru obținerea poziției a VII-a în ierarhia națională. Responsabilitatea împărțirii premiului, către fiecare elev, îi va reveni profesorilui îndrumător. Fiecărui membru al echipei îi va reveni suma de 300 de lei, din premiul total de 900 lei

Premii individuale, în valoare de 200 lei, se acordă elevilor care s-au calificat la Olimpiadele Naționale de Specialitate.Premiul individual, în valoare de 6000 lei, se acordă profesorului îndrumător al elevului care a reuşit performanţa de a obţine locul I la Olimpiadele Internaționale de Specialitate:Premiul individual, în valoare de 5000 lei, se acordă profesorului îndrumător al elevului care a reuşit performanţa de a obţine locul al II-lea la Olimpiadele internaționale de specialitate:

Premiul individual, în valoare de 4000 lei, se acordă profesorului îndrumător al elevului care a reuşit performanţa de a obţine locul al III-lea la Olimpiadele internaționale de specialitate.Premiul individual, în valoare de 3500 lei, se acordă profesorului îndrumător al elevului care a reuşit performanţa de a participa la Olimpiadele internaționale de specialitate. Premii individuale, în valoare de 500 lei, se acordă profesorilor îndrumători ai elevilor care au obținut locurile I, II, III, mențiune şi s-au clasificat până la loculul al X-lea în ierarhia națională. Premii individuale, în valoare de 200 lei, se acordă profesorilor îndrumători ai elevilor care s-au calificat la Olimpiadele Naţionale de Specialitate în urma participării la etapa judeţeană de profil.

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Fii primul care comentează

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*