Echipele din Teleorman și Olt codașe în Interligă

Recent au avut loc fazele zonale ale turneelor Interliga de iarnă pentru copii. Din nefericire, campioanele județene din Olt și Teleorman, la ambele categorii de vârstă, au terminat pe locuri codașe.

La Interliga de iarnă – Trofeul ”Gheorghe Ola” au avut drept de joc fotbaliști născuți în anul 2009. Faza zonală pentru Young Steaua Alexandria a avut loc la Rm. Sărat, acolo unde teleormănenii au început cu o înfrângere, 7-2 contra localnicilor de la CSM. A urmat un nou insucces, 12-3 cu FC Argeș Pitești și apoi încă un eșec, 4-0 în fața celor de la Petrosport Ploiești.

Pentru olteni, zona s-a ținut la Craiova, acolo unde Athletic Slatina a înregistrat înfrângeri severe pe linie: 2-7 cu Pandurii Tg. Jiu, 1-12 cu Hidro Rm. Vâlcea, 3-15 cu Universitatea Craiova și 2-14 cu Luceafărul Drobeta Turnu Severin.

Ambele echipe s-au clasat pe ultimul loc al grupelor, fără puncte acumulate.

La Interliga de iarnă – Trofeul ”Gheorghe Ene”, drept de participare au avut copii născuți în 2010 cel puțin.

La Bradu, în județul Argeș, CSS Alexandria a început turneul zonal cu o victorie, 2-1 cu Școala de Fotbal AC Toader Ploiești. au urmat însă două eșecuri: 0-4 cu CSM Rm. Sărat și 1-6 cu FC Argeș Pitești.

La Craiova, Athletic Slatina a cedat în următoarele meciuri: 5-3 cu Pandurașul Tg. Jiu, 3-2 cu Universitatea Craiova, 12-2 cu Luceafărul Drobeta Turnu Severin. Oltenii au câștigat ultimul meci, 3-2 cu Isport Junior Rm. Vâlcea. Ambele echipe ale noastre s-au situat pe ultimul loc al grupelor, având câte trei puncte acumulate.

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Fii primul care comentează

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*