Accident rutier pe DJ 504, între Alexandria și Cernetu

”Accidentul a avut loc astăzi 7 Decembrie 2018 în jurul orei 8 dimineța pe DJ 504. În accident au fost implicate 2 vehicule, un auto-tren de mare tonaj și o autoutilitară.
În acest caz au intervenit: un echipaj de la descarcerare, un echipaj S.M.U.R.D. și un echipaj al serviciului județean de ambulantă.
În cele doua autovehicule au fost, 3 pasageri, 2 bărbați și o femeie.

Nicio persoana nu a fost transportată la spital.

Soferul tirului a fost monitorizat de echipajul S.M.U.R.D., însă, nu a avut nevoie de acordarea îngrijirior medicale.

La fața locului s-au asigurat masurile P.S.I. de catre echipajele ISU, iar cazul a fost preluat de politie pentru cercetări.” spune purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Maior – Gelu Dragomir.

Conform IPJ Teleorman „ conducătorul TIR-ului, un bărbat de 24 de ani, din Harghita, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, și s-a tamponat cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 36 de ani, din comuna Cernetu. Șoferul mașinii de mare tonaj a fost sancționat contravențional.”

Unul dintre șoferii implicați în accident acuză administratorul drumului că nu a împrăștiat material antiderapant în condiții de polei și că o mașină a S.D.N a apărut după producerea accidentului, împrăștiind câteva lopeți de nisip.

Reprezentantul IPJ Teleorman a precizat că: „ În cauză se fac cercetări, iar dacă se va ajunge la concluzia că administratorul drumului nu și-a făcut treaba, va fi sancționat contravențional.”

Marcela Țânțaru

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Fii primul care comentează

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*