TIME INTERNATIONAL vinde fabrica din Zimnicea

178 de confecționere vor rămâne fără loc de muncă
Time International este o societate înființată in 1994 in București – România cu 100% patronat englez ,care confecționează o gamă largă de produse bărbătești și lucrează pentru clienți din piețele internaționale. În prezent, societatea are sediul social în București, iar punctele de producție sunt în două locatii: Alexandria și Zimnicea. Time International a lucrat și lucrează pentru clienți din industria fashion din Europa, SUA și Asia.
În fabrica din Alexandria activitatea se desfășoară pe o suprafață de 12500 mp cu un nr. de 1050 personal calificat. Locația beneficiază de un depozit de materiale de bază și auxiliare, sală de croit, linii de producție ( 4 linii producție sacou / paltoane / veste, o linie de pantaloni ), linie de finisat pantaloni și sacouri , un depozit de produse finite. Productivitate locației este 2000 sacouri pe zi și 3000 de pantaloni pe zi, în funcție de model. Fabrica de la Alexandria deține și un departament de creație-design în cadrul căruia sunt create noi produse vestimentare bărbătești, respectiv unde sunt téstate diverse combinații de materiale și culori.
La fabrica din Zimnicea activitatea se desfășoară pe o suprafață de 1742 mp cu personal calificat în număr de 250. Locația beneficiază de 3 linii de producție pantaloni / veste cu o productivitate de aproximativ 1800-2000 produse pe zi, în funcție de model.

Despre această societate, în curând, vom vorbi la timpul trecut

Afacerea nu mai merge, fiind afectata de lipsa de comenzi și de ieșirea Marii Britanii din U.E.
Pe acest subiect am stat de vorbă cu primarul orașului Zimnicea, Petre Pârvu care ne-a spus ,, Am aflat pe surse,,așa…ca în România, că această fabrică se vinde, am întrebat ce se întâmplă, pe administratorul acestei firme și mi- a confirmat zvonul.
Interesat de pierderea acestor locuri de muncă, în prag de sărbători și de situația celor care vor intra în șomaj, primarul ne-a spus că a luat legătura cu un alt patron din Zimnicea cu același profil și a aflat că acesta dorește să preia personalul disponibilizat.,,În biroul meu, spune primarul din Zimnicea, am invitat la discuții o parte dintre angajatele firmei S.C.Time International și celălalt patron. Acesta a invitat fetele la un interviu fiind deschis la angajarea acestora.
Fabrica de confecții din Zimnicea își desfășoară activitatea pe un teren în suprafata de 1742 m ,,cumparat prin licitație publică în anul 2004,din proprietatea orașului Zimnicea. Acum, fabrica se vinde cu 450.000 euro și se caută pentru ea, investitor.
Ce urmează…,vom vedea! Sperăm ca aici să vină un investitor și să continue activitatea.’’ spune primarul Petre Pârvu.
Marcela Tânțaru

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*