Bătut crunt pentru o lanternă și un lacăt

Un roșiorean a fost bătut, de doi indivizi, în incinta fostului sediu al Partidului România Mare.Bărbatul se afla într-o anexa a fostului sediul PRM din Roșiorii de Vede, o clădire din apropierea pieței centrale unde sunt mai multe sedii de partide, când doi indivizi au spart ușa de la intrare și s-au năpustit asupra lui lovindu-l cu pumnii în cap și față ca să le dea bani și mâncare.
Cum bietul om nu avea la el nici bani,nici mâncare, cei doi agresori i-au luat ce au găsit, adică o lanternă, un lacăt și un belciug. Dar nu pentru pagubă s-a dus omul la poliție, ci pentru loviturile primite care i-au provocat mai multe traumatisme cranio faciale, fractură de piramidă nazală, fractură de mandibulă stânga.
Victima a fost internată la Spitalul Caritas pentru îngrijiri medicale, apoi transferată la București pentru investigații suplimentare la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro – Maxilo – Facială.
La Poliția municipală Roșiorii de Vede a fost deschis dosar penal și dispusă urmărirea penală in rem pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Polițiștii roșioreni din cadrul Biroului Investigații Criminale i-au identificat rapid pe autori, doi frați din Roșiorii de Vede, aceștia fiind reținuti pentru pentru 24 de ore.
Judecătoria Roșiorii de Vede a dispus arestarea preventivă a celor doi frați pe o perioadă de 30 de zile pentru tâlhărie calificată. Doar că autorii acestei fapte nu au petrecut decât câteva zile în arest, pâna la decizia Tribunalului Teleorman care a dispus înlocuirea măsurii de arest preventiv cu arest la domiciliu pentru 30 de zile.
Teodora Ciofalcă

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*