Excepțional! Turris Oltul Turnu Măgurele în optimile Cupei României

Echipa de fotbal Turris Oltul Turnu Măgurele a reușit o calificare de excepție în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, învingând Rapid București pe Stadionul ”Valentin Stănescu-Giulești”, cu scorul de 2-0 (0-0).

Claudiu Dragu a deschis scorul în minutul 75 cu o lovitură de cap, după o ieșire greșită a portarului giuleștean Ciuculescu. Apoi, pe final, când gazdele atacau pentru egalare, la un contraatac, turnenii au marcat al doilea gol prin Mario Mihai. Acesta a șutat cu sete, sub transversală, din 7 metri, după pasa veteranului Marian Constantinescu.

Tragerea la sorți pentru Cupa României va avea loc mâine, la Casa Fotbalului. Turris Oltul Turnu Măgurele va fi repartizată în urna B, acolo unde se mai află Dunărea Călărași, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Cu aceste echipe Turris Oltul nu se poate întâlni.

Antrenorul Erik Linkar a abordat partida cu următorul unsprezece:  I. Poiană – C. Suciu, Bg. Matei, Savin, Fl. Mitrea – Pencea, Balgiu – M. Constantinescu (cpt.), Dincă, M. Mihai – Cl. Dragu
Rezerve: Dr. Dumitrescu – Al. Fotescu, Mărioara, Sălcianu, Băjenaru, Juncănaru, Pahonţu.

 

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

1 Comment

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*