“Caravana tricolorului” a străbătut județul Teleorman cu popas la Alexandria și Roșiorii de Vede

Tricolorul tinerilor liberali a ajuns și în județul Teleorman,aflat pe itinerariul caravanei ce străbate țara în lung și lat cu destinația finală, Alba Iulia.

Caravana tricolorului este un proiect al Tineretului Național Liberal inițiat pentru a marca Anul Centenarului  și timp de 69 de zile,liberalii poartă prin toată țara un tricolor de dimensiuni impresionante,30 metri lungime și 10 lătime,ca simbol ai uniunii naționale.

Astazi a venit randul tinerilor liberali din Teleorman sa poarte pe umeri tricolorul prin două orașe,Alexandria și Roșiorii de Vede.Între orele 14-16, tricolorul purtat pe umeri de liberali,tineri și seniori a străbătut centrul pietonal din Alexandria pe tronsonul cuprins între străzile Ion Creangă și București ,cu un popas de 30 de minute în fața Casei de cultură.În fruntea caravanei s-a aflat senatorul Eugen Pîrvulescu,președintele PNL Teleorman,dar au fost prezenți la acestă acțiune și lideri ai organizațiilor locale.

De la ora 17, tricolorul imens a fluturat și la Roșiorii de Vede purtat cu mândrie de tinerii liberali și de seniorii din organizația locală.Acțiunea a început pe strada Rahovei,zona pietonală din centrul orașului,apoi pe strada Dunării până la Monumentul Eroilor din fața Primăriei Roșiorii de Vede.

În acestă seară,tricolorul liberalilor a plecat spre Giurgiu însoțit de un grup de tineri din Alexandria și Roșiorii de Vede.Până pe 25 noiembrie,”Caravana tricolorului” va trece prin  toate județele pentru a se opri,în final, la Alba Iulia,unde va fi arborat tricolorul în așteptarea Centenarului Marii Uniri.

Teodora Ciofalcă

 

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Fii primul care comentează

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*